Recreatie

Hieronder vindt u een samenvatting per categorie van wat er te doen is in de nabije omgeving van La Nucia. Natuurlijk is de grootste trekpleister Benidorm met haar strand, boulevard met bars, discotheken en gezellige winkelstraatjes.

 

 

RESTAURANTS

Hieronder enkele restaurants met een korte beschrijving, waar wij met veel plezier en smaak hebben gegeten.

Restaurant Nuevo Alcazar, gezellig ingericht met groot buitenterras. De eigenaren zijn van Belgische komaf.

Restaurant Cal’Angels, typisch Spaans restaurant.

Restaurant Oustau de Altea, gelegen boven in het oude dorpje Altea. Leuk is het om voor het eten door de winkelstraatjes van Altea te slenteren.

 

 

PRETPARKEN

Deze pretparken verzekeren een hele dag pret voor jong en oud:

Aqualandia, het grootste waterpretpark van Spanje, gelegen tegen een berg aan met mooi uitzicht. Jong en oud kunnen hier de hele dag genieten van leuke glijbanen, wild-waterbanen en zwembaden!

Terra Mitica, een pretpark geheel in Egyptische stijl, voor avonturiers die niet bang zijn voor een spatje water!

MundoMar, een dierenpark dat zorg voor dier en milieu onder de aandacht brengt.

 

 

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen met de auto. U zult genieten van de natuur, de heuvels met de sinaasappelbomen, nispero’s en olijfbomen. Bezoek de kleine dorpjes en geniet van de plaatselijke bijzonderheden.

Excursiones Maritimas Benidorm, hier moet je zijn om “Isla de Benidorm” te bezoeken.

 

 

SPORT

Aan de sporters onder ons is ook gedacht: Een kilometer verwijderd van het huis ligt de prachtige nieuwe 2×18 holes golfbaan Villaitana.

Marco Polo, Is een organisatie in Benidorm die avontuurlijke activiteiten organiseert. Je kan hier terecht voor (scuba)duiken, mountain-biken, wakeboarden, jet-skien en voor een jeep-safari.

- -